Nákupní košík

Nákupní košík je prázdný

Kampotský pepř černý, fermentovaný v soli, tuba 50g, La Plantation

Technické vlastnosti

Kód: PL551211

Skladem

290 Kč259 Kč

Skladem

Kampotský pepř černý, fermentovaný v soli, tuba 50g, La Plantation

Popis produktu

Světová špička mezi pepři - Kampotský fermentovaný!

Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Stále si zachovává měkkost čerstvých pepřových zrníček. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.

Jedinečná vůně a chuť čerstvého pepře!

Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.

Vyražte svým hostům dech!

Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití! Je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.

Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.

Ocenění

Kampotský fermentovaný pepř z La Plantation již získal několik gastronomických ocenění!

Les Epicures de l'épicerie fine 2020 - bronzová medaile

- Monde Selection Bruxelles 2018 - Gold Award

- Best of gourmet selection

Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle připravení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle.

K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

Pepř-černý-fermentovaný

Kategorie:Kampotský pepř
Certifikace:Fair Trade (World Fair Trade Organization)
Balení:Tubus z recyklovaného papíru